Happy new year from India
Door: Remi
Blijf op de hoogte en volg Remi
05 Januari 2010 | India, New Delhi
Iedereen hier zegt dat je niet alleen door Old Delhi (oude centrum) moet banjeren want dat zou zo gevaarlijk zijn vanwege van alles en nog wat. Nou kost een gids maar een paar Euro maar dan ben ik natuurlijk wel mijn eer kwijt. Uren heb ik door Old Delhi gestruind en wat een fantastische ervaring en er was niets aan de hand. Mensen vonden het wel grappig en waren zelfs beleefd. Het zijn juist de toeristische sites waar je voor de ingang wordt lastig gevallen en niet op plekken waar ze er niet veel verwachten.
Ik kwam twee Zuid-Korreanen tegen die even moesten overleggen toen ik hen had verteld dat ik uit Nederland kom. Ze vroegen daar immers zelf naar. Of ik het wel zeker wist? Nederlanders zijn toch lange mensen? Ken je Guus Hiddink wel? Toen ik bevestigend antwoordde gaven ze me een hand en de ander begon te roepen. Toen ik omkeek kwam de hele lading van de touringcar aangelopen met fototoestellen in de aanslag. Toen heb ik snel gezegd dat ik heel nodig naar het toilet moest :8)
Morgenochtend vroeg vertrek ik om drie dagen per trein door de Gouden Driehoek te gaan reizen. Mijn backpack laat ik in het hotel, die haal ik daarna weer op. Een groot avontuur, de trein in india. Ik heb het idee dat iedereen in India met de trein wil reizen en het liefst allemaal tegelijk. Dat wordt dus lachen. Gelukkig heb ik thuis treinkaartjes gekocht via de website anders zit je tussen de geiten in de zevende klasse of op het dak natuurlijk. De duurste klasses waren toen overigens al uitverkocht, maar ik heb geloof ik ook niet de slechtste. Ik ben beniewd!
Ik plaats nog wat foto`s.
Groetjes uit India
Remi
05 Januari 2010 - 12:45
Famke:
WOW...
Dat is een mooie start van t jaar.
Veel plezier!
x -
05 Januari 2010 - 12:47
Aldo:
Geniet van mijn land....
En geniet van het eten!
En vergeet niet: India kan je niet in een leven zien -
05 Januari 2010 - 14:29
Frans En Mique:
Ja Remi ook alle goeds voor het nieuwe jaar.
En wat de reis betreft,
'jij liever dan wij",
als je armoede wil zien.prettige reis verder en groeten van ons.
05 Januari 2010 - 14:29
Nanda:
Brrr, lijkt me niks India,doe maar voorzichtig!!
xxx nan -
05 Januari 2010 - 14:39
Pieter:
Je moet gewoon zeggen dat alle foto's van jou standaard overbelicht zijn, dan stoppen ze wel met fotograferen.
Have fun! -
05 Januari 2010 - 15:24
Geegy:
dag remie,
op de allereerste plaats een gelukkig en gezond nieuwjaar!
reislustig hoef ik niet te zeggen!
dank voor je indrukwekkende reisverslag.
geniet, but be careful!
veel liefs,
geegy -
05 Januari 2010 - 16:28
Pat,Sim,Puck&Jolie:
Holy guacamole,
Ben je nog wel is in NL? Leuk om te lezen dat je nog steeds voor verrassingen komt te staan. En dat je een buslading vol met Koreanen tegen het lijf bent gelopen.
Hou ons op de hoogte.
Groet, PSPJ -
05 Januari 2010 - 17:22
Sacha:
Een geweldig 2010! Geniet!
Lieve groet,
Ulf, Sacha en Mika -
05 Januari 2010 - 17:35
Vief:
hmmmm....ik ben weer lekker snel zie ik!
Hoop dat je het meer mag mee maken, zo weinig mensen op die bijzondere plaatsen. plezier in de trein!
luv u -
05 Januari 2010 - 20:28
Ria Verbeek:
Hi remi,
Jij in de erste plaats een fantastisch fijn, gezond en gelukkig 2010 gewenst! Ik bewonder je reislust en je lief die dit allemaal goed vindt.
Geniet van deze indrukwekkende reis, hou ons op de hoogte en koester je liefde voor Vief.
Enne ook nog heel veel dank voor het telegram voor Ernest, kon ik hem weer een stukje geschiedenisles geven.
Zorg goed voor je zelf! -
05 Januari 2010 - 23:04
Ernest:
Happy New Year Remi.
En nee ik heb je verhaaltjes nog niet gelezen, want dat doe ik morgen.
Dag Beste Remi !
PS: Hoe duur is een telegram naar India ? Zal ik jou eens een wijze levensles sturen ;) -
05 Januari 2010 - 23:07
Ernest:
Toch maar wel gelezen, pubers worden steeds wispelturiger Remi !
Lache geschreven! Als je het zo volheid kan je net als mevr. Frank ook een wereldberoemd dagboek gaan bijhouden! Old Delhi is dus een soort Amsterdam-zuid oost van dat India ?
Succes morgen ;) -
06 Januari 2010 - 15:09
Joke En Wim :
Hoi Remi, Ook jou wensen wij een heel fijn 2010 toe. Wel spannend al dat reizen. We zullen je met belangstelling volgen. Doe je wel voorzichtig.Alleen blijf je echt 4 jaar weg. Hartelijke groeten van ons. -
08 Januari 2010 - 09:50
Dieb:
Hai Remi, leuk je reisverslag te lezen. Leuk ook die foto;s, vooral die van Old Delhi. Wat een ervaring. Hoop dat je snel weer wat over je ervaringen schrijft!
Hartelijke groet, Diebrichje