Islas Canarias - Reisverslag uit Las Palmas de Gran Canaria, Spanje van Remi - WaarBenJij.nu Islas Canarias - Reisverslag uit Las Palmas de Gran Canaria, Spanje van Remi - WaarBenJij.nu

Islas Canarias

Door: Remi

Blijf op de hoogte en volg Remi

07 Juni 2013 | Spanje, Las Palmas de Gran Canaria

We zijn in een appartement in Gran Canaria en hebben een VW tot onze beschikking. Daar zijn we mee naar alle uithoeken van het eiland gereden. De zon schijnt vol en het is eind twintig. De lucht is blauw en je wil hier niet weg. De frustratie van het Nederlandse voorjaar lijkt te zijn verdwenen. Het app heeft een keuken maar we mogen ontbijten en dineren in het restaurant. Ik mis de logica van mijn boeking. Het valt op dat het rustig is met toeristen maar ook met het verkeer.

Het binnenland is bergachtig, droog en kleine wegen slingeren spectaculair door het landschap. Kleine dorpjes met haventjes en soms prachtige Spaans koloniale panden, ook in de hoofdstad. Nooit geweten dat het hier zo mooi is. We hebben gewandeld maar hiken in de zon door de bergen met mijn dochter op mijn rug wordt steeds zwaarder.

In Australië heb ik geen surfklas genomen dus neem ik revanche in de canarische eilanden. De instructeur kwam mij in de ochtend ophalen en zette mij in de middag weer af bij het hotel. Had mijn gezin ook wat rust. Mijn techniek was perfect; op het land. Soms probeerde ik een greenwave maar dat ging vaak mis en eindigde ik in de wasmachine. En dat doet pijn. Tjeetje, ik was bont en blauw en met schaafplekken. Vermoeiende sport.

Tussendoor natuurlijk ook naar het strand en het zwembad geweest. Ik plaats nog wat foto's dan kan iedereen die hier is geweest en het zwembad niet heeft verlaten ook zien hoe mooi het hier is.

Groet, Ons.

• 07 Juni 2013 - 18:56

PA EN MA:

LEUK EN FIJN DAT HET LEKKER WEER WAS EN JA LIJK MIJ OOK HEEL ZWAAR DIE KLEINE OP
    JE RUG! WAT EEN LEUK PETJE HEEFT ANNA N OP DAT HERKEN IK!!! HAHA. FIJN DAT JULLIE WEER
    THUIS ZIJN AL IS WEGGAAN NA EEN LEUKE VAKANTIE ALTIJD MINDER HE. MAAR HIER NU OOK
    LEKKER WEER. LIEFS

• 07 Juni 2013 - 18:59

PA EN MA:

SORRY T VERGETEN BIJ HET LIJK!

• 07 Juni 2013 - 21:31

Oom Wim Tante Joke:

Wat een stralend weer hebben jullie daar, alhoewel het is hier vandaag ook lekker is geweest. Wat een grote dochter hebben jullie alweer. Lijkt me een prachtige omgeving waar jullie zijn, wat een rotsachtige omgeving. Geniet er maar lekker van, lekker zwemmen en uitrusten is ook wel eens lekker hoor, je hoeft niet elke dag te hycken of te surfen, Groetjes van ons, Tante Joke

• 08 Juni 2013 - 11:01

Pieter:

Wat een grote meid alweer!!

• 08 Juni 2013 - 16:53

Mique En Frans:

VOOR JULLIE 'N HEERLIJKE ONDERBREKING NA DIT NEDERLANDSE WEER
    WIJ ZIJN TOEN WIJ OP GRAN CANARIA WAREN NAAR EEN FAUNA PARK GEGAAN,WAS DE MOEITE
    WAARD.LEUKE FOTO'S VOORAL ANNA NYIRA,GELUKKIG HEB JE HET OVERLEEFT REMI.
    LIEFS VAN MIQUE EN FRANS.

• 09 Juni 2013 - 20:32

Marcus, Elly & Johnny:

Lieve Reem,

Werd ik gisteren aangehouden, zeg, omdat ik iets te hard reed, pfff ....maar 35 km/h te hard, dus waar hebben we het over...?... Maar goed, agent houdt me staande en vraagt naar mn papieren. Hij komt terug, zegt dat de papieren in orde zijn maar dat ik wel een bon krijg. Terwijl hij die uitschrijft vraagt 'ie quasi relaxed "waarom zo'n haast?" Ik zeg"tsja, op weg naar mn werk he.... ik ben wat laat" ..."Oh en wat voor werk doe je dan?" vraagt de agent. Ik zeg "ik ben penisverlenger!" "Penisverlenger...?" zegt die diender, "ik wist niet dat dat kon?"... "Tsja", zeg ik "...fluitje van een cent hoor, er zijn meerdere technieken en tal van mensen hebben er baat bij. Soms verlengen we ze zelfs tot 1.80 meter!" ... Die agent kijkt me verbaasd aan, blijf even stil, en glimlacht wat ongemakkelijk en vraagt vol ongeloof "... 1.80 meter?... Wat moeten jullie daar dan mee?..." "nou ja", zeg ik, "kan van alles mee, maar meestal zetten we ze met een lasergun langs de kant van de weg:) Dussss....." Enfin, het eindresultaat:
    35km/h te hard:180 Euro
    belediging van ambtenaar in functie:50Euro
    de blik in zn ogen: onbetaalbaar

voor de rest eurocard/mastercard!!! Haha

Xxx voor jullie alledrie:)

• 09 Juni 2013 - 22:17

Ria Verbeek:

Hi Vief, Remi en Annna Nyira,

Wat een geweldige foto's en leuk verslag weer.
    Wat is vakantie toch extra genieten, zeker als de zon schijnt!
    Liefs,
    Ria